Nabeschouwing Deurne - Barendrecht (3-0) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Deurne het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barendrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kranenmortel in Deurne.

Via de Deurne - Barendrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deurne - Barendrecht (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Deurne en Barendrecht is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Deurne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Deurne op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Tulmans. Helaas voor Deurne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Deurne dat via R. Anpong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Tulmans dacht na 61 minuten te scoren voor Deurne, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deurne - Barendrecht
3
0
LIVE Deurne - Barendrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deurne - Barendrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Deurne Doelpunt R. Tulmans Deurne
28' Gele kaart Deurne Gele kaart voor N. Leijsten Deurne
29' Gele kaart Barendrecht Gele kaart voor S. Husen Barendrecht
42' Gele kaart Barendrecht Gele kaart voor J. de Ronde Barendrecht
46' Wissel Barendrecht Wissel A. Human voor J. de Ronde Barendrecht
47' Gele kaart Deurne Gele kaart voor T. van Schijndel Deurne
58' Doelpunt Deurne Doelpunt R. Anpong Deurne
60' Wissel Barendrecht Wissel M. Zegers voor E. van Zwieteren Barendrecht
61' Doelpunt Deurne Doelpunt R. Tulmans Deurne
64' Gele kaart Deurne Gele kaart voor A. van de Besselaar Deurne
67' Gele kaart Barendrecht Gele kaart voor M. van Dommelen Barendrecht
79' Wissel Barendrecht Wissel P. de Lange voor J. van Wetten Barendrecht
81' Wissel Deurne Wissel J. Sijbers voor B. van Schijndel Deurne
81' Wissel Deurne Wissel W. van Denzen voor R. Tulmans Deurne
Video hoogtepunten en samenvatting Deurne - Barendrecht
Opstellingen Deurne - Barendrecht

Voorbeschouwing Deurne - Barendrecht

Deurne en Barendrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Deurne en Barendrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.