Nabeschouwing Excelsior 31 - ADO Den Haag (0-2) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Excelsior 31 het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Koerbelt in Rijssen.

Via de Excelsior 31 - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior 31 - ADO Den Haag (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior 31 en ADO Den Haag is geëindigd in een 0-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Immers. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het ADO Den Haag dat via D. Bulykin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior 31 - ADO Den Haag
LIVE Excelsior 31 - ADO Den Haag 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior 31 - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor N. Davina Excelsior '31
0' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
25' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor J. Toornstra ADO Den Haag
78' Wissel Excelsior '31 Wissel A. Kok voor R. Remie Excelsior '31
79' Wissel Excelsior '31 Wissel M. van Zundert voor J. Lubbers Excelsior '31
80' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Bulykin ADO Den Haag
85' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor W. Verhoek ADO Den Haag
87' Wissel Excelsior '31 Wissel M. Gerritsen Mulkes voor B. Özkök Excelsior '31
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior 31 - ADO Den Haag
Opstellingen Excelsior 31 - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Excelsior 31 - ADO Den Haag

Excelsior 31 en ADO Den Haag spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Excelsior 31 en ADO Den Haag elkaar treffen in de KNVB Beker.