Nabeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles (1-0) || KNVB Beker 2013/2014

Donderdag 31 oktober 2013 - 20:45 uur



In de KNVB Beker 2013/2014 neemt Excelsior het donderdag 31 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de Excelsior - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kalisse. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Go Ahead Eagles
Goals
1
0
LIVE Excelsior - Go Ahead Eagles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor D. Türüç Go Ahead Eagles
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel X. Houtkoop voor J. Godee Go Ahead Eagles
76' Wissel Excelsior Wissel M. Kalisse voor D. Blij Excelsior
90' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Kalisse Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Go Ahead Eagles
Opstellingen Excelsior - Go Ahead Eagles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles

Excelsior en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Go Ahead Eagles in de KNVB Beker vond plaats op 6 november 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 1 keer wist de ploeg van Excelsior te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst Go Ahead Eagles 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Excelsior - Go Ahead Eagles Opstelling Excelsior Opstelling Go Ahead Eagles Live Excelsior - Go Ahead Eagles Live Excelsior - Go Ahead Eagles kijken Excelsior - Go Ahead Eagles kijken Live Excelsior - Go Ahead Eagles stream Excelsior - Go Ahead Eagles Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Go Ahead Eagles Uitslag Excelsior - Go Ahead Eagles Statistieken Excelsior - Go Ahead Eagles KNVB Beker 2013/2014 Excelsior - Go Ahead Eagles wedden Excelsior - Go Ahead Eagles gokken Excelsior - Go Ahead Eagles Unibet