Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (4-3) || KNVB Beker 2010/2011

Donderdag 23 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt FC Dordrecht het donderdag 23 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in GN Bouw Stadion (Dordrecht) in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (4-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Dordrecht en NEC is geëindigd in een 4-3 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Chatelle. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het FC Dordrecht dat via D. Huymans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cecilio Lopes dacht na 21 minuten te scoren voor FC Dordrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 37e minuut scoorde FC Dordrecht via E. Quekel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 45e minuut werd J. Goossens van NEC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Dordrecht met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 53e minuut scoorde B. Vleminckx namens NEC. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 65e minuut leek B. van Hintum te scoren voor FC Dordrecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 95e minuut leek L. Schøne te scoren voor NEC, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - NEC
4
3
LIVE FC Dordrecht - NEC 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt NEC Doelpunt T. Chatelle NEC
15' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
16' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Huymans FC Dordrecht
21' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Cecilio Lopes FC Dordrecht
35' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Guy Ramos FC Dordrecht
37' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt E. Quekel FC Dordrecht
44' Wissel NEC Wissel E. Fejzullahu voor T. Chatelle NEC
45' Rode kaart NEC Rode kaart voor J. Goossens NEC
53' Doelpunt NEC Doelpunt B. Vleminckx NEC
65' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt B. van Hintum FC Dordrecht
73' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Ignacio voor E. Quekel FC Dordrecht
76' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Zimling NEC
76' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor B. Vleminckx NEC
79' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Will NEC
80' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Aouragh voor D. Huymans FC Dordrecht
80' Wissel NEC Wissel L. Davids voor N. Zimling NEC
88' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Jongebloet voor M. Kalisse FC Dordrecht
95' Penalty NEC Penalty L. Schøne NEC