Nabeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen (1-3) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt FC Emmen het dinsdag 21 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de FC Emmen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Emmen en SC Heerenveen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 69e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Elm. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het SC Heerenveen dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Chery dacht na 84 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde SC Heerenveen via M. Väyrynen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - SC Heerenveen
1
3
LIVE FC Emmen - SC Heerenveen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Narsingh voor O. Assaidi SC Heerenveen
59' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor M. Breuer SC Heerenveen
61' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
68' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Väyrynen SC Heerenveen
69' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt V. Elm SC Heerenveen
71' Wissel FC Emmen Wissel E. Huntink voor M. Piesche FC Emmen
73' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Janmaat SC Heerenveen
78' Wissel FC Emmen Wissel M. Malenovic voor H. Denissen FC Emmen
82' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost SC Heerenveen
83' Wissel FC Emmen Wissel S. de Blok voor P. van Anholt FC Emmen
84' Doelpunt FC Emmen Doelpunt T. Chery FC Emmen
86' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Väyrynen SC Heerenveen
89' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor C. Grindheim SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - SC Heerenveen
Opstellingen FC Emmen - SC Heerenveen

Voorbeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen

FC Emmen en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en SC Heerenveen elkaar treffen in de KNVB Beker.