Nabeschouwing Flevo Boys - Baronie (1-0) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Flevo Boys het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Baronie. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ervenbos in Emmeloord.

Via de Flevo Boys - Baronie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flevo Boys - Baronie (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Flevo Boys en Baronie is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Flevo Boys. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Flevo Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van J. de Groot. Helaas voor Flevo Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut kreeg W. Tromop van Flevo Boys voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Flevo Boys de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Flevo Boys - Baronie
1
0
LIVE Flevo Boys - Baronie 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flevo Boys - Baronie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Baronie Gele kaart voor T. da Silva Baronie
28' Wissel Baronie Wissel E. Linkers voor T. da Silva Baronie
35' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor J. de Groot Flevo Boys
51' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt J. de Groot Flevo Boys
54' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor W. Tromop Flevo Boys
65' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor K. de Munnik Flevo Boys
66' Gele kaart Baronie Gele kaart voor E. Linkers Baronie
67' Gele kaart Baronie Gele kaart voor S. Schrier Baronie
68' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor H. Kalsbeek Flevo Boys
68' Gele kaart Baronie Gele kaart voor J. Gijzen Baronie
70' Wissel Baronie Wissel B. van Wanrooy voor S. van Rijsbergen Baronie
72' Tweede gele kaart Flevo Boys Tweede gele kaart voor W. Tromop Flevo Boys
73' Wissel Flevo Boys Wissel Y. Assa voor A. Spaan Flevo Boys
75' Wissel Flevo Boys Wissel F. van der Plaats voor H. Kalsbeek Flevo Boys
78' Wissel Baronie Wissel M. Westerduin voor R. Rosalia Baronie
85' Wissel Flevo Boys Wissel E. Stolte voor T. Korf Flevo Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Flevo Boys - Baronie
Opstellingen Flevo Boys - Baronie

Voorbeschouwing Flevo Boys - Baronie

Flevo Boys en Baronie spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Flevo Boys en Baronie elkaar treffen in de KNVB Beker.