Nabeschouwing Flevo Boys - Vitesse (0-6) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Flevo Boys het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ervenbos in Emmeloord.

Via de Flevo Boys - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flevo Boys - Vitesse (0-6)

Het KNVB Beker duel tussen Flevo Boys en Vitesse is geëindigd in een 0-6 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Aissati. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Vitesse dat via I. Aissati dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Barazite dacht na 49 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Vitesse via L. Nilsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 63e minuut moest Flevo Boys verder met een man minder, nadat P. Westra een tweede gele kaart kreeg. In de 80e minuut scoorde D. Stevanovic namens Vitesse. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 85e minuut leek N. Barazite te scoren voor Vitesse, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-6 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Flevo Boys - Vitesse
LIVE Flevo Boys - Vitesse 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flevo Boys - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Vitesse Doelpunt I. Aissati Vitesse
16' Doelpunt Vitesse Doelpunt I. Aissati Vitesse
22' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor J. de Groot Flevo Boys
31' Gele kaart Flevo Boys Gele kaart voor P. Westra Flevo Boys
46' Wissel Flevo Boys Wissel A. Spaan voor H. Kalsbeek Flevo Boys
49' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Barazite Vitesse
56' Wissel Vitesse Wissel D. Stevanovic voor N. Matic Vitesse
63' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Nilsson Vitesse
63' Tweede gele kaart Flevo Boys Tweede gele kaart voor P. Westra Flevo Boys
65' Wissel Vitesse Wissel J. Jenner voor L. Nilsson Vitesse
68' Wissel Flevo Boys Wissel M. Koomen voor W. Tromop Flevo Boys
73' Wissel Vitesse Wissel G. Snijders voor I. Aissati Vitesse
76' Wissel Flevo Boys Wissel H. Stuiver voor J. de Groot Flevo Boys
80' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Stevanovic Vitesse
85' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Barazite Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Flevo Boys - Vitesse
Opstellingen Flevo Boys - Vitesse

Voorbeschouwing Flevo Boys - Vitesse

Flevo Boys en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Flevo Boys en Vitesse elkaar treffen in de KNVB Beker.