Nabeschouwing HHC - Venray (1-1) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 18 augustus 2010 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2010/2011 neemt HHC het woensdag 18 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Venray. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Boshoek in Hardenberg.

Via de HHC - Venray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HHC - Venray (1-1)

Het KNVB Beker duel tussen HHC en Venray is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Venray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht HHC op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Stroeve. Helaas voor HHC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut kreeg D. Muis van HHC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor HHC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. R. Willemse dacht na 93 minuten te scoren voor Venray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HHC - Venray
Goals
1
1
LIVE HHC - Venray 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HHC - Venray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart HHC Gele kaart voor D. Muis HHC
36' Doelpunt HHC Doelpunt R. Stroeve HHC
56' Tweede gele kaart HHC Tweede gele kaart voor D. Muis HHC
69' Wissel HHC Wissel R. van Eeken voor T. IJzerman HHC
71' Wissel Venray Wissel N. Bronzwaer voor B. Zanders Venray
74' Wissel HHC Wissel F. Schijff voor L. Offringa HHC
81' Wissel Venray Wissel D. Hendrix voor B. Joosten Venray
82' Wissel HHC Wissel G. Tieltjes voor L. Mulderij HHC
93' Doelpunt Venray Doelpunt R. Willemse Venray
101' Wissel Venray Wissel H. Custers voor D. Geenen Venray
Video hoogtepunten en samenvatting HHC - Venray
Opstellingen HHC - Venray

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing HHC - Venray

HHC en Venray spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat HHC en Venray elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst HHC 0
Winst Venray 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
HHC - Venray Opstelling HHC Opstelling Venray Live HHC - Venray Live HHC - Venray kijken HHC - Venray kijken Live HHC - Venray stream HHC - Venray Fox Sports Nabeschouwing HHC - Venray Uitslag HHC - Venray Statistieken HHC - Venray KNVB Beker 2010/2011 HHC - Venray wedden HHC - Venray gokken HHC - Venray Unibet