Nabeschouwing Hollandia - FC Volendam (1-2) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Hollandia het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - FC Volendam (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en FC Volendam is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Tol. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het FC Volendam dat via P. de Lange dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 51e minuut kreeg P. de Lange van FC Volendam voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Volendam de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 73e minuut scoorde Hollandia via M. Boots, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hollandia - FC Volendam
1
2
LIVE Hollandia - FC Volendam 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. van Dijk FC Volendam
11' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Tuyp FC Volendam
14' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. de Lange FC Volendam
35' Doelpunt FC Volendam Doelpunt K. Tol FC Volendam
43' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor R. Schutz Hollandia
44' Penalty FC Volendam Penalty P. de Lange FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel T. Sluijter voor D. van Dijk FC Volendam
51' Tweede gele kaart FC Volendam Tweede gele kaart voor P. de Lange FC Volendam
55' Wissel Hollandia Wissel K. Robert voor B. Kortebos Hollandia
57' Wissel FC Volendam Wissel M. Kramer voor J. Tuyp FC Volendam
63' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor C. Duijn Hollandia
66' Wissel FC Volendam Wissel M. Platje voor K. Tol FC Volendam
68' Wissel Hollandia Wissel R. de Vries voor R. Pengel Hollandia
73' Doelpunt Hollandia Doelpunt M. Boots Hollandia
75' Wissel Hollandia Wissel J. Esser voor H. van der Woude Hollandia
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - FC Volendam
Opstellingen Hollandia - FC Volendam

Voorbeschouwing Hollandia - FC Volendam

Hollandia en FC Volendam spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hollandia en FC Volendam elkaar treffen in de KNVB Beker.