Nabeschouwing Hollandia - Harkemase Boys (4-2) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Hollandia het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - Harkemase Boys (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en Harkemase Boys is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hollandia. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Hollandia op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Pengel. Helaas voor Hollandia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Hollandia dat via M. Lanting dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Slager dacht na 23 minuten te scoren voor Harkemase Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 25e minuut scoorde Harkemase Boys via D. Krohne, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 29 minuten spelen wist Hollandia via H. van der Woude de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut scoorde R. Pengel namens Hollandia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hollandia - Harkemase Boys
4
2
LIVE Hollandia - Harkemase Boys 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hollandia Doelpunt R. Pengel Hollandia
14' Doelpunt Hollandia Doelpunt M. Lanting Hollandia
20' Wissel Harkemase Boys Wissel O. Schokker voor R. van der Wey Harkemase Boys
22' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor M. Lanting Hollandia
22' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor J. van Wijk Harkemase Boys
23' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt R. Slager Harkemase Boys
25' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt D. Krohne Harkemase Boys
29' Doelpunt Hollandia Doelpunt H. van der Woude Hollandia
46' Wissel Harkemase Boys Wissel H. Bischop voor J. van Wijk Harkemase Boys
50' Wissel Hollandia Wissel B. Kortebos voor R. de Vries Hollandia
60' Doelpunt Hollandia Doelpunt R. Pengel Hollandia
75' Wissel Harkemase Boys Wissel J. Jonker voor E. Yeni Harkemase Boys
80' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor A. Bergsma Harkemase Boys
82' Wissel Hollandia Wissel R. Hidden voor K. Vriend Hollandia
88' Wissel Hollandia Wissel M. Eslik voor H. van der Woude Hollandia
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - Harkemase Boys
Opstellingen Hollandia - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Hollandia - Harkemase Boys

Hollandia en Harkemase Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hollandia en Harkemase Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.