Nabeschouwing HSV Hoek - HBS (3-0) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 25 september 2013 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt HSV Hoek het woensdag 25 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HBS. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Denoek in Hoek.

Via de HSV Hoek - HBS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSV Hoek - HBS (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen HSV Hoek en HBS is geëindigd in een 3-0 overwinning voor HSV Hoek. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht HSV Hoek op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Clinckemaillie. Helaas voor HSV Hoek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het HSV Hoek dat via K. Doesburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Wilson dacht na 92 minuten te scoren voor HSV Hoek, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HSV Hoek - HBS
3
0
LIVE HSV Hoek - HBS 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSV Hoek - HBS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

71' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt G. Clinckemaillie HSV Hoek
84' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt K. Doesburg HSV Hoek
92' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt F. Wilson HSV Hoek