Nabeschouwing IJsselmeervogels - Ajax (0-3) || KNVB Beker 2013/2014

Donderdag 19 december 2013 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt IJsselmeervogels het donderdag 19 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de IJsselmeervogels - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - Ajax (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en Ajax is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Fischer. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Ajax dat via D. Hoesen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Fischer dacht na 63 minuten te scoren voor Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken IJsselmeervogels - Ajax
LIVE IJsselmeervogels - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Fischer Ajax
9' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Hoesen Ajax
23' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor T. Tol IJsselmeervogels
46' Wissel IJsselmeervogels Wissel B. Burgerhout voor A. van Toor IJsselmeervogels
61' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor M. van de Laar IJsselmeervogels
63' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Fischer Ajax
65' Wissel IJsselmeervogels Wissel D. van der Wal voor T. Tol IJsselmeervogels
65' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. Rutgers voor N. Kuipers IJsselmeervogels
73' Wissel Ajax Wissel J. Riedewald voor D. Blind Ajax
74' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor Bojan Ajax
83' Wissel Ajax Wissel R. van Rhijn voor R. Ligeon Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - Ajax
Opstellingen IJsselmeervogels - Ajax

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Ajax

IJsselmeervogels en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en Ajax elkaar treffen in de KNVB Beker.