Nabeschouwing Kloetinge - VVSB (3-4) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Kloetinge het woensdag 25 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen VVSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Wesselopark in Kloetinge.

Via de Kloetinge - VVSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kloetinge - VVSB (3-4)

Het KNVB Beker duel tussen Kloetinge en VVSB is geëindigd in een 3-4 overwinning voor VVSB. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht VVSB op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van Laere. Helaas voor VVSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Kloetinge dat via M. Niemantsverdriet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. van Niel dacht na 29 minuten te scoren voor VVSB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 40e minuut werd M. Maaskant van Kloetinge met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kloetinge het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 44 minuten spelen wist Kloetinge via M. Niemantsverdriet de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 62e minuut scoorde S. Kraaijvanger namens VVSB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 72e minuut leek B. Duindam te scoren voor VVSB, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek D. Esser te scoren voor Kloetinge, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kloetinge - VVSB
3
4
LIVE Kloetinge - VVSB 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kloetinge - VVSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Kloetinge Gele kaart voor I. Quist Kloetinge
0' Gele kaart VVSB Gele kaart voor T. van der Weiden VVSB
0' Gele kaart VVSB Gele kaart voor S. Kraaijvanger VVSB
0' Gele kaart Kloetinge Gele kaart voor D. Esser Kloetinge
7' Doelpunt VVSB Doelpunt M. van Laere VVSB
25' Doelpunt Kloetinge Doelpunt M. Niemantsverdriet Kloetinge
29' Doelpunt VVSB Doelpunt F. van Niel VVSB
40' Rode kaart Kloetinge Rode kaart voor M. Maaskant Kloetinge
40' Wissel Kloetinge Wissel R. Mulder voor A. Aslan Kloetinge
44' Doelpunt Kloetinge Doelpunt M. Niemantsverdriet Kloetinge
62' Doelpunt VVSB Doelpunt S. Kraaijvanger VVSB
65' Wissel Kloetinge Wissel S. Azzagari voor E. Mallie Kloetinge
66' Wissel VVSB Wissel B. Ruigrok voor T. van der Weiden VVSB
70' Wissel Kloetinge Wissel D. Esser voor C. Schilperoort Kloetinge
72' Doelpunt VVSB Doelpunt B. Duindam VVSB
75' Wissel VVSB Wissel C. Kokkelkoren voor G. van der Weiden VVSB
88' Doelpunt Kloetinge Doelpunt D. Esser Kloetinge