Nabeschouwing Noordwijk - Lienden (3-2) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Noordwijk het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lienden. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - Lienden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - Lienden (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en Lienden is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Noordwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Noordwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Leonard. Helaas voor Noordwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Noordwijk dat via J. Davids dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Caulley dacht na 60 minuten te scoren voor Lienden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Noordwijk via M. Faouzi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Lienden via R. Fernand de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Noordwijk - Lienden
3
2
LIVE Noordwijk - Lienden 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - Lienden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Lienden Gele kaart voor D. Vos Lienden
5' Penalty Noordwijk Penalty J. Leonard Noordwijk
33' Eigen doelpunt Noordwijk Eigen doelpunt J. Davids Noordwijk
34' Gele kaart Lienden Gele kaart voor J. van Loenhout Lienden
35' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor S. Goncalves Noordwijk
46' Wissel Lienden Wissel R. Fernand voor J. Arends Lienden
49' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor M. Faouzi Noordwijk
60' Doelpunt Lienden Doelpunt S. Caulley Lienden
66' Doelpunt Noordwijk Doelpunt M. Faouzi Noordwijk
68' Doelpunt Lienden Doelpunt R. Fernand Lienden
69' Wissel Noordwijk Wissel B. Meurs voor M. Faouzi Noordwijk
69' Wissel Noordwijk Wissel N. Hogewoning voor J. Koemans Noordwijk
69' Wissel Lienden Wissel G. Bartels voor J. Davids Lienden
76' Gele kaart Lienden Gele kaart voor J. ten Brinke Lienden
87' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor N. Hogewoning Noordwijk
Video hoogtepunten en samenvatting Noordwijk - Lienden
Opstellingen Noordwijk - Lienden

Voorbeschouwing Noordwijk - Lienden

Noordwijk en Lienden spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Noordwijk en Lienden elkaar treffen in de KNVB Beker.