Nabeschouwing Noordwijk - Voorschoten 97 (3-1) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Noordwijk het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Voorschoten 97. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - Voorschoten 97 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - Voorschoten 97 (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en Voorschoten 97 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Noordwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Noordwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Leonard. Helaas voor Noordwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Noordwijk dat via J. Leonard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Mertens dacht na 60 minuten te scoren voor Noordwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Voorschoten 97 via R. Baten, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Noordwijk - Voorschoten 97
3
1
LIVE Noordwijk - Voorschoten 97 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - Voorschoten 97 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor M. Akerboom Noordwijk
0' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor S. Bartlema Noordwijk
0' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor J. Leonard Noordwijk
0' Gele kaart Voorschoten 97 Gele kaart voor Q. Angelista Voorschoten 97
0' Gele kaart Voorschoten 97 Gele kaart voor L. de Pina Voorschoten 97
39' Doelpunt Noordwijk Doelpunt J. Leonard Noordwijk
44' Doelpunt Noordwijk Doelpunt J. Leonard Noordwijk
46' Wissel Voorschoten 97 Wissel R. Baten voor L. de Pina Voorschoten 97
52' Wissel Voorschoten 97 Wissel W. Spaans voor M. Miranda Voorschoten 97
60' Doelpunt Noordwijk Doelpunt S. Mertens Noordwijk
65' Wissel Noordwijk Wissel K. van der Geest voor S. Mertens Noordwijk
65' Wissel Voorschoten 97 Wissel N. Furfaro voor B. Mourits Voorschoten 97
70' Wissel Noordwijk Wissel N. Hogewoning voor M. Faouzi Noordwijk
80' Wissel Noordwijk Wissel D. Stuifbergen voor B. Hoogkamer Noordwijk
81' Penalty Voorschoten 97 Penalty R. Baten Voorschoten 97
Video hoogtepunten en samenvatting Noordwijk - Voorschoten 97
Opstellingen Noordwijk - Voorschoten 97

Voorbeschouwing Noordwijk - Voorschoten 97

Noordwijk en Voorschoten 97 spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Noordwijk en Voorschoten 97 elkaar treffen in de KNVB Beker.