Nabeschouwing PEC Zwolle - NEC (2-1) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 26 maart 2014 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt PEC Zwolle het woensdag 26 maart 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de PEC Zwolle - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - NEC (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en NEC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Drost. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het NEC dat via K. Conboy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Werff dacht na 81 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - NEC
2
1
LIVE PEC Zwolle - NEC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt J. Drost met assist van B. van Hintum PEC Zwolle
31' Wissel NEC Wissel N. Foor voor D. Gravenberch NEC
39' Doelpunt NEC Doelpunt K. Conboy met assist van M. Higdon NEC
64' Gele kaart NEC Gele kaart voor L. Nielsen NEC
70' Wissel NEC Wissel S. Štefánik voor N. Foor NEC
73' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Narsingh voor R. Thomas PEC Zwolle
81' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. van der Werff met assist van T. Karagounis PEC Zwolle
84' Wissel NEC Wissel G. Castillion voor C. Hemlein NEC
87' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Lachman voor M. Klich PEC Zwolle
88' Gele kaart NEC Gele kaart voor K. Conboy NEC
92' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Boer PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - NEC
Opstellingen PEC Zwolle - NEC

Voorbeschouwing PEC Zwolle - NEC

PEC Zwolle en NEC spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en NEC in de KNVB Beker vond plaats op 15 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NEC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.