Nabeschouwing PEC Zwolle - Willem II (2-2) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt PEC Zwolle het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de PEC Zwolle - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Willem II (2-2)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en Willem II is geëindigd in een 2-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand.

In de 23e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Slot. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Willem II dat via M. Rigters dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Ars dacht na 63 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Willem II via J. van der Heijden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Willem II
2
2
LIVE PEC Zwolle - Willem II 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Halilovic Willem II
0' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Lasnik Willem II
0' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. van der Heijden Willem II
0' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Vossebelt Willem II
23' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt A. Slot PEC Zwolle
46' Wissel Willem II Wissel R. van Zaanen voor E. Levchenko Willem II
46' Wissel Willem II Wissel L. Hutten voor A. Landgren Willem II
61' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Rigters Willem II
62' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Olijve voor B. van Polen PEC Zwolle
63' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt S. Ars PEC Zwolle
79' Wissel Willem II Wissel J. Livramento voor N. Vossebelt Willem II
80' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Bakker voor D. Schreurs PEC Zwolle
83' Doelpunt Willem II Doelpunt J. van der Heijden Willem II
102' Wissel PEC Zwolle Wissel Y. Wildschut voor A. van der Haar PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Willem II
Opstellingen PEC Zwolle - Willem II

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Willem II

PEC Zwolle en Willem II spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en Willem II elkaar treffen in de KNVB Beker.