Nabeschouwing PSV - Roda JC (1-3) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 30 oktober 2013 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt PSV het woensdag 30 oktober 2013 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de PSV - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Roda JC (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen PSV en Roda JC is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Fledderus. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via G. Hupperts dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Hupperts dacht na 67 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde PSV via J. Brenet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - Roda JC
1
3
LIVE PSV - Roda JC 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Fledderus Roda JC Kerkrade
37' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. Hupperts Roda JC Kerkrade
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Willems PSV
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Schaars PSV
43' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Donald Roda JC Kerkrade
46' Wissel PSV Wissel A. Maher voor O. Hiljemark PSV
65' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor L. Narsingh PSV
67' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. Hupperts Roda JC Kerkrade
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Bonevacia voor M. Donald Roda JC Kerkrade
73' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor K. Luijckx Roda JC Kerkrade
76' Wissel PSV Wissel Z. Bakkali voor O. Toivonen PSV
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Höcher voor G. Hupperts Roda JC Kerkrade
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade
87' Doelpunt PSV Doelpunt J. Brenet PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Roda JC
Opstellingen PSV - Roda JC

Voorbeschouwing PSV - Roda JC

PSV en Roda JC spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Roda JC in de KNVB Beker vond plaats op 22 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.