Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Deurne (4-2) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 29 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Rijnsburgse Boys het woensdag 29 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deurne. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Rijnsburgse Boys - Deurne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Deurne (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en Deurne is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Rijnsburgse Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gootjes. Helaas voor Rijnsburgse Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Deurne dat via R. Tulmans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Verbeek dacht na 72 minuten te scoren voor Rijnsburgse Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Deurne via R. Tulmans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 112 minuten spelen wist Rijnsburgse Boys via B. Freke de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 114e minuut scoorde M. Gootjes namens Rijnsburgse Boys. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - Deurne
4
2
LIVE Rijnsburgse Boys - Deurne 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - Deurne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. Gootjes Rijnsburgse Boys
40' Wissel Deurne Wissel T. van Pol voor A. van de Besselaar Deurne
54' Doelpunt Deurne Doelpunt R. Tulmans Deurne
64' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel J. Kuhlmann voor R. Sardar Rijnsburgse Boys
71' Gele kaart Deurne Gele kaart voor W. Verbeek Deurne
72' Eigen doelpunt Rijnsburgse Boys Eigen doelpunt W. Verbeek Rijnsburgse Boys
77' Wissel Deurne Wissel R. Kuijpers voor F. Louwers Deurne
78' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel P. Freke voor D. van der Vijver Rijnsburgse Boys
81' Gele kaart Deurne Gele kaart voor R. Hikspoors Deurne
82' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel B. van Noord voor S. de Windt Rijnsburgse Boys
86' Doelpunt Deurne Doelpunt R. Tulmans Deurne
93' Wissel Deurne Wissel J. Kuipers voor T. van Schijndel Deurne
112' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt B. Freke Rijnsburgse Boys
114' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. Gootjes Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - Deurne
Opstellingen Rijnsburgse Boys - Deurne

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - Deurne

Rijnsburgse Boys en Deurne spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en Deurne elkaar treffen in de KNVB Beker.