Nabeschouwing SC Cambuur - RKC Waalwijk (1-4) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 9 november 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt SC Cambuur het dinsdag 9 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - RKC Waalwijk (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en RKC Waalwijk is geëindigd in een 1-4 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 36e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Benson. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het RKC Waalwijk dat via D. de Groot dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Boerrigter dacht na 60 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde SC Cambuur via O. Türk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist RKC Waalwijk via R. van Hout de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - RKC Waalwijk
1
4
LIVE SC Cambuur - RKC Waalwijk 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Jansen SC Cambuur
0' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. van der Heide SC Cambuur
0' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor R. van Hout RKC Waalwijk
22' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. van Mosselveld voor J. Colin RKC Waalwijk
36' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Benson RKC Waalwijk
45' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. de Groot RKC Waalwijk
46' Wissel SC Cambuur Wissel S. Koc voor P. Beekmans SC Cambuur
60' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Boerrigter RKC Waalwijk
70' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt O. Türk SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel N. Mamedov voor N. Maachi SC Cambuur
78' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Braber voor F. Benson RKC Waalwijk
80' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. van Hout RKC Waalwijk
82' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Schet voor D. Boerrigter RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - RKC Waalwijk
Opstellingen SC Cambuur - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing SC Cambuur - RKC Waalwijk

SC Cambuur en RKC Waalwijk spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en RKC Waalwijk elkaar treffen in de KNVB Beker.