Nabeschouwing SDC Putten - Argon (3-0) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt SDC Putten het woensdag 25 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Argon. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Putter Eng in Putten.

Via de SDC Putten - Argon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SDC Putten - Argon (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen SDC Putten en Argon is geëindigd in een 3-0 overwinning voor SDC Putten. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht SDC Putten op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kalai. Helaas voor SDC Putten werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het SDC Putten dat via J. Ngarigota dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut kreeg N. Verbiest van Argon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Argon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 78e minuut scoorde SDC Putten via P. van Dongen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SDC Putten - Argon
3
0
LIVE SDC Putten - Argon 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SDC Putten - Argon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor J. Ngarigota SDC Putten
0' Gele kaart SDC Putten Gele kaart voor M. Doufikar SDC Putten
0' Gele kaart Argon Gele kaart voor N. Verbiest Argon
0' Gele kaart Argon Gele kaart voor A. den Haan Argon
23' Doelpunt SDC Putten Doelpunt M. Kalai SDC Putten
46' Wissel Argon Wissel T. van Zeijl voor A. Ouaouirst Argon
46' Wissel Argon Wissel L. Lassooij voor J. van Gelderen Argon
55' Wissel Argon Wissel S. Jebbar voor J. Patrick Argon
57' Doelpunt SDC Putten Doelpunt J. Ngarigota SDC Putten
67' Wissel SDC Putten Wissel A. Ajan voor D. da Costa SDC Putten
75' Tweede gele kaart Argon Tweede gele kaart voor N. Verbiest Argon
78' Doelpunt SDC Putten Doelpunt P. van Dongen SDC Putten
80' Wissel SDC Putten Wissel K. van Harten voor M. Bresser SDC Putten
87' Wissel SDC Putten Wissel S. Hadou voor M. Doufikar SDC Putten