Nabeschouwing Spakenburg - RBC (0-0) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Spakenburg het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RBC.

Via de Spakenburg - RBC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - RBC (0-0)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en RBC is geëindigd in een 0-0 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Steur van Spakenburg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 120e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - RBC
LIVE Spakenburg - RBC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - RBC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor R. Rademaker Spakenburg
0' Gele kaart RBC Gele kaart voor M. de Leeuw RBC
0' Gele kaart RBC Gele kaart voor R. de Graaff RBC
0' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor S. Steur Spakenburg
0' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor C. Bonevacia Spakenburg
57' Wissel RBC Wissel P. Veerman voor M. de Leeuw RBC
74' Wissel Spakenburg Wissel S. Steur voor T. Houwing Spakenburg
82' Wissel RBC Wissel K. van Mierlo voor M. van der Sloot RBC
100' Wissel Spakenburg Wissel J. van den Berg voor S. Amerzgiou Spakenburg
108' Wissel Spakenburg Wissel C. Bonevacia voor H. van de Haar Spakenburg
120' Tweede gele kaart Spakenburg Tweede gele kaart voor S. Steur Spakenburg