Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Kozakken Boys (2-1) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Sparta Nijkerk het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - Kozakken Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Kozakken Boys (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en Kozakken Boys is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Sparta Nijkerk op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Fredriksen. Helaas voor Sparta Nijkerk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Sparta Nijkerk dat via A. van Nijhuis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Dagher dacht na 56 minuten te scoren voor Kozakken Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - Kozakken Boys
2
1
LIVE Sparta Nijkerk - Kozakken Boys 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - Kozakken Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Sparta Nijkerk Wissel T. Muller voor I. Axwijk Sparta Nijkerk
18' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt S. Fredriksen Sparta Nijkerk
24' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor M. van der Vegte Sparta Nijkerk
44' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor N. Vlugt Sparta Nijkerk
46' Wissel Kozakken Boys Wissel C. Perrier voor A. Havar Kozakken Boys
52' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor B. de Gans Kozakken Boys
54' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt A. van Nijhuis Sparta Nijkerk
56' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Dagher Kozakken Boys
75' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor I. te Velthuis Sparta Nijkerk
81' Wissel Kozakken Boys Wissel D. Verhoef voor B. Huijbregts Kozakken Boys
86' Wissel Kozakken Boys Wissel A. van Vuuren voor S. Van Dam Kozakken Boys
88' Wissel Sparta Nijkerk Wissel R. Knul voor S. Fredriksen Sparta Nijkerk
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - Kozakken Boys
Opstellingen Sparta Nijkerk - Kozakken Boys

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Kozakken Boys

Sparta Nijkerk en Kozakken Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en Kozakken Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.