Nabeschouwing Veendam - Helmond Sport (2-1) || KNVB Beker 2010/2011

Dinsdag 21 september 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Veendam het dinsdag 21 september 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de Veendam - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Veendam - Helmond Sport (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Veendam en Helmond Sport is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Kazlauskas. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Veendam dat via M. Jansen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut moest Veendam verder met een man minder nadat P. Cmovs een rode kaart had gekregen. Het lukte Helmond Sport in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 88e minuut werd D. Aslan van Helmond Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Helmond Sport het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 114 minuten spelen wist Veendam via R. Wessels de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Veendam - Helmond Sport
2
1
LIVE Veendam - Helmond Sport 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Veendam - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. de Leeuw Veendam
40' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt C. Kazlauskas Helmond Sport
47' Doelpunt Veendam Doelpunt M. Jansen Veendam
59' Wissel Veendam Wissel H. Feenstra voor Qays Shayesteh Veendam
67' Wissel Veendam Wissel R. Wessels voor A. Ornoch Veendam
70' Wissel Helmond Sport Wissel K. van Veen voor C. Kazlauskas Helmond Sport
83' Wissel Helmond Sport Wissel J. Habraken voor Y. Koubali Helmond Sport
88' Rode kaart Veendam Rode kaart voor P. Cmovs Veendam
88' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor D. Aslan Helmond Sport
91' Wissel Veendam Wissel M. Apau voor M. Kolder Veendam
96' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. Haastrup Helmond Sport
114' Doelpunt Veendam Doelpunt R. Wessels Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting Veendam - Helmond Sport
Opstellingen Veendam - Helmond Sport

Voorbeschouwing Veendam - Helmond Sport

Veendam en Helmond Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Veendam en Helmond Sport elkaar treffen in de KNVB Beker.