Nabeschouwing Volkel - Rijnsburgse Boys (0-3) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 28 augustus 2013 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt Volkel het woensdag 28 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Volkel (Volkel) in Volkel.

Via de Volkel - Rijnsburgse Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Volkel - Rijnsburgse Boys (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Volkel en Rijnsburgse Boys is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Rijnsburgse Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ignacio. Helaas voor Rijnsburgse Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Rijnsburgse Boys dat via M. van Eeuwijk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van Eeuwijk dacht na 68 minuten te scoren voor Rijnsburgse Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Volkel - Rijnsburgse Boys
LIVE Volkel - Rijnsburgse Boys 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Volkel - Rijnsburgse Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt R. Ignacio Rijnsburgse Boys
46' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. van Eeuwijk Rijnsburgse Boys
68' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. van Eeuwijk Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Volkel - Rijnsburgse Boys
Opstellingen Volkel - Rijnsburgse Boys

Voorbeschouwing Volkel - Rijnsburgse Boys

Volkel en Rijnsburgse Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Volkel en Rijnsburgse Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.