Nabeschouwing VVSB - SC Cambuur (0-2) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 22 september 2010 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt VVSB het woensdag 22 september 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - SC Cambuur (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en SC Cambuur is geëindigd in een 0-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 78e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Guijt. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het SC Cambuur dat via R. Ghoochannejhad dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVSB - SC Cambuur
LIVE VVSB - SC Cambuur 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel SC Cambuur Wissel B. Schepers voor R. Rustenberg SC Cambuur
39' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. Koc SC Cambuur
51' Gele kaart VVSB Gele kaart voor K. Bosma VVSB
63' Wissel SC Cambuur Wissel O. Türk voor S. Koc SC Cambuur
78' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Guijt SC Cambuur
80' Wissel VVSB Wissel D. Mijnals voor M. Ooyendijk VVSB
82' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Ghoochannejhad SC Cambuur
83' Wissel SC Cambuur Wissel S. Bouwer voor R. Ghoochannejhad SC Cambuur