Nabeschouwing Wilhelmina 08 - Katwijk (1-11) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Wilhelmina 08 het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Katwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Drakesteyn in Weert.

Via de Wilhelmina 08 - Katwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wilhelmina 08 - Katwijk (1-11)

Het KNVB Beker duel tussen Wilhelmina 08 en Katwijk is geëindigd in een 1-11 overwinning voor Katwijk. Na 45 minuten stond er een 0-7 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-11 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Katwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Lammers. Helaas voor Katwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Katwijk dat via L. Ten Heuvel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Kleine dacht na 29 minuten te scoren voor Katwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 31e minuut scoorde Katwijk via E. Lammers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist Katwijk via E. Lammers de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 44e minuut scoorde D. van Oijen namens Katwijk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 45e minuut leek B. Godvliet te scoren voor Katwijk, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 46e minuut leek E. Lammers te scoren voor Katwijk, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 49e minuut leek B. Dari te scoren voor Wilhelmina 08, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-11 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wilhelmina 08 - Katwijk
1
11
LIVE Wilhelmina 08 - Katwijk 1-11

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wilhelmina 08 - Katwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Katwijk Doelpunt E. Lammers Katwijk
26' Doelpunt Katwijk Doelpunt L. Ten Heuvel Katwijk
29' Doelpunt Katwijk Doelpunt B. Kleine Katwijk
31' Doelpunt Katwijk Doelpunt E. Lammers Katwijk
41' Doelpunt Katwijk Doelpunt E. Lammers Katwijk
44' Doelpunt Katwijk Doelpunt D. van Oijen Katwijk
45' Doelpunt Katwijk Doelpunt B. Godvliet Katwijk
46' Doelpunt Katwijk Doelpunt E. Lammers Katwijk
46' Wissel Wilhelmina 08 Wissel J. Enikonu voor R. van Doorn Wilhelmina 08
46' Wissel Katwijk Wissel B. Ent voor B. Kleine Katwijk
49' Doelpunt Wilhelmina 08 Doelpunt B. Dari Wilhelmina 08
54' Doelpunt Katwijk Doelpunt L. Ten Heuvel Katwijk
56' Gele kaart Wilhelmina 08 Gele kaart voor M. Koroma Wilhelmina 08
56' Wissel Katwijk Wissel J. Jansen voor M. van Dam Katwijk
74' Wissel Katwijk Wissel B. Koning voor L. Ten Heuvel Katwijk
78' Doelpunt Katwijk Doelpunt D. van Oijen Katwijk
84' Doelpunt Katwijk Doelpunt D. van Oijen Katwijk
Video hoogtepunten en samenvatting Wilhelmina 08 - Katwijk
Opstellingen Wilhelmina 08 - Katwijk

Voorbeschouwing Wilhelmina 08 - Katwijk

Wilhelmina 08 en Katwijk spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Wilhelmina 08 en Katwijk elkaar treffen in de KNVB Beker.