Nabeschouwing WKE - GVVV (6-1) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

WKE - GVVV

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt WKE het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GVVV.

Via de WKE - GVVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing WKE - GVVV (6-1)

Het KNVB Beker duel tussen WKE en GVVV is geëindigd in een 6-1 overwinning voor WKE. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht WKE op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Jongsma. Helaas voor WKE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het WKE dat via B. Oosting dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Fik dacht na 45 minuten te scoren voor WKE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde GVVV via D. van Meegdenburg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist WKE via J. Hooiveld de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde P. van der Slot namens WKE. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 88 minuten moest GVVV speler T. Oostinjen het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat GVVV de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. In de 89e minuut leek M. Doldersum te scoren voor WKE, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken WKE - GVVV
6
1
LIVE WKE - GVVV 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd WKE - GVVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart WKE Gele kaart voor R. Beukeveld WKE
0' Gele kaart WKE Gele kaart voor R. Demeijer WKE
0' Gele kaart WKE Gele kaart voor P. van der Slot WKE
0' Gele kaart GVVV Gele kaart voor T. Oostinjen GVVV
0' Gele kaart GVVV Gele kaart voor S. Brouwer GVVV
5' Wissel GVVV Wissel R. Hofman voor R. Terschegget GVVV
9' Doelpunt WKE Doelpunt A. Jongsma WKE
17' Doelpunt WKE Doelpunt B. Oosting WKE
45' Doelpunt WKE Doelpunt R. Fik WKE
46' Wissel WKE Wissel D. Loer voor R. Fik WKE
52' Doelpunt GVVV Doelpunt D. van Meegdenburg GVVV
64' Wissel GVVV Wissel D. van der Valk voor M. van Eck GVVV
65' Wissel WKE Wissel P. Weerman voor B. Oosting WKE
71' Wissel WKE Wissel J. Hooiveld voor A. Jongsma WKE
74' Doelpunt WKE Doelpunt J. Hooiveld WKE
85' Doelpunt WKE Doelpunt P. van der Slot WKE
88' Tweede gele kaart GVVV Tweede gele kaart voor T. Oostinjen GVVV
89' Doelpunt WKE Doelpunt M. Doldersum WKE
Video hoogtepunten en samenvatting WKE - GVVV
Opstellingen WKE - GVVV

Voorbeschouwing WKE - GVVV

WKE en GVVV spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen WKE en GVVV in de KNVB Beker vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor GVVV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is GVVV favoriet. 1 keer wist de ploeg van WKE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor WKE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.