Nabeschouwing Zwaluwen 30 - Groene Ster (1-1) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Zwaluwen 30 het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Groene Ster. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Middelweg in Hoorn.

Via de Zwaluwen 30 - Groene Ster live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zwaluwen 30 - Groene Ster (1-1)

Het KNVB Beker duel tussen Zwaluwen 30 en Groene Ster is geëindigd in een 1-1 overwinning voor Groene Ster. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 57e minuut dacht Groene Ster op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Tokaya. Helaas voor Groene Ster werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Zwaluwen 30 dat via L. Prenda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 105e minuut kreeg J. van den Eeckhout van Zwaluwen 30 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Zwaluwen 30 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zwaluwen 30 - Groene Ster
1
1
LIVE Zwaluwen 30 - Groene Ster 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zwaluwen 30 - Groene Ster teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Zwaluwen 30 Gele kaart voor J. van den Eeckhout Zwaluwen 30
14' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor S. Bergmans Groene Ster
20' Wissel Zwaluwen 30 Wissel M. Bos voor J. Roozendal Zwaluwen 30
26' Gele kaart Zwaluwen 30 Gele kaart voor J. Esseboom Zwaluwen 30
35' Wissel Zwaluwen 30 Wissel D. Day voor J. Esseboom Zwaluwen 30
57' Doelpunt Groene Ster Doelpunt K. Tokaya Groene Ster
70' Wissel Zwaluwen 30 Wissel W. van den Herik voor R. Appelman Zwaluwen 30
73' Doelpunt Zwaluwen 30 Doelpunt L. Prenda Zwaluwen 30
79' Wissel Groene Ster Wissel R. Ritzen voor F. Teerling Groene Ster
81' Wissel Groene Ster Wissel K. ter Huurne voor J. Maruanaja Groene Ster
88' Gele kaart Zwaluwen 30 Gele kaart voor K. Vermeij Zwaluwen 30
89' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor R. Bejas Groene Ster
103' Wissel Groene Ster Wissel R. Okonski voor S. Knibbeler Groene Ster
105' Tweede gele kaart Zwaluwen 30 Tweede gele kaart voor J. van den Eeckhout Zwaluwen 30
109' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor K. ter Huurne Groene Ster
Video hoogtepunten en samenvatting Zwaluwen 30 - Groene Ster
Opstellingen Zwaluwen 30 - Groene Ster

Voorbeschouwing Zwaluwen 30 - Groene Ster

Zwaluwen 30 en Groene Ster spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Zwaluwen 30 en Groene Ster elkaar treffen in de KNVB Beker.