Nabeschouwing Almería - Athletic Club (0-0) || Primera División 2023/2024

Maandag 12 februari 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Almería het maandag 12 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Athletic Club (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Almería en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Largie Ramazani van Almería. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Athletic Club, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Víctor García Verdura niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Almería - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Almería Gele kaart voor Largie Ramazani Almería
34' Gele kaart Almería Gele kaart voor Marc Pubill Almería
46' Wissel Athletic Club Wissel Raúl García voor Asier Villalibre Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Iker Muniain voor Unai Gómez Athletic Club
48' Wissel Almería Wissel Gonzalo Melero voor Dion Lopy Almería
53' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor Largie Ramazani Almería
66' Wissel Almería Wissel Adrián Embarba voor Sergio Arribas Almería
66' Wissel Athletic Club Wissel Ander Herrera voor Mikel Vesga Athletic Club
66' Wissel Almería Wissel Bruno Langa  voor Álex Centelles Almería
66' Wissel Athletic Club Wissel Oihan Sancet voor Iñigo Ruiz de Galarreta Athletic Club
66' Wissel Almería Wissel Marko Milovanović voor Choco Lozano  Almería
74' Wissel Athletic Club Wissel Malcom Ares voor Álex Berenguer Athletic Club
84' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Oihan Sancet Athletic Club
89' Gele kaart Almería Gele kaart voor Gonzalo Melero Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Athletic Club
Opstellingen Almería - Athletic Club
De opstellingen van Almería en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Athletic Club

Almería en Athletic Club treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor García Verdura en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 6 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 10 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Almería. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almería 2
Winst Athletic Club 10
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 20e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 5e plaats.