Nabeschouwing Real Madrid - Granada (2-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Madrid het zaterdag 2 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Granada is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Brahim Díaz, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrygo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Granada Wissel André Ferreira voor Raúl Fernández Granada
22' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Jude Bellingham  Real Madrid
22' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Antonio Rüdiger Real Madrid
26' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Brahim Díaz met assist van Toni Kroos Real Madrid 1-0
46' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Daniel Carvajal Real Madrid
57' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo Real Madrid 2-0
63' Wissel Granada Wissel Shon Weissman voor Myrto Uzuni Granada
64' Wissel Granada Wissel Njegoš Petrović voor Wilson Manafá Granada
70' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Joselu Real Madrid
77' Gele kaart Granada Gele kaart voor Gerard Gumbau Granada
83' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Lucas Boyé Granada
83' Wissel Granada Wissel Álvaro Fernández voor Bryan Zaragoza Granada
85' Wissel Real Madrid Wissel Gonzalo García voor Rodrygo Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel Nico Paz voor Brahim Díaz Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Granada
Opstellingen Real Madrid - Granada
De opstellingen van Real Madrid en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Granada

Real Madrid en Granada treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Granada in de Primera División vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Granada slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 17
Winst Granada 1
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 19e plaats.