Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (1-1) || Primera División 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 18:30 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Sevilla het zondag 3 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (1-1)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Sevilla en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Kike Salas, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Villarreal kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van José Luis Morales, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sevilla - Villarreal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
48' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Djibril Sow Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Adrià Pedrosa voor Marcos Acuña Sevilla
46' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Marcelino Villarreal
52' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Juanlu Sánchez Sevilla
54' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Adrià Altimira Villarreal
71' Wissel Villarreal Wissel Étienne Capoue voor Santi Comesaña Villarreal
71' Wissel Villarreal Wissel Alberto Moreno voor Adrià Altimira Villarreal
72' Wissel Sevilla Wissel Kike Salas voor Tanguy Nianzou Sevilla
75' Doelpunt Sevilla Doelpunt Kike Salas met assist van Adrià Pedrosa Sevilla 1-0
77' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales Villarreal 1-1
84' Wissel Villarreal Wissel Francis Coquelin voor Dani Parejo Villarreal
84' Wissel Villarreal Wissel Ilias Akhomach voor Alberto Moreno Villarreal
87' Wissel Villarreal Wissel Ben Brereton Díaz voor José Luis Morales Villarreal
95' VAR: Afgekeurd doelpunt Ben Brereton Díaz Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Ben Brereton Díaz Villarreal
96' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Ivan Rakitić Sevilla
93' Wissel Sevilla Wissel Óliver Torres voor Fernando Sevilla
98' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pepe Reina Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Villarreal
Opstellingen Sevilla - Villarreal
De opstellingen van Sevilla en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal

Sevilla en Villarreal treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal in de Primera División vond plaats op 23 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 14
Winst Villarreal 9
Gelijkspel 11
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 15e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 13e plaats.