Nabeschouwing Valencia - Athletic Club (1-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 18:30 uur



In de Primera División 2023/2024 neemt Valencia het zaterdag 20 januari 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Hugo Duro, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valencia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Athletic Club
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
6
6
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
99
137
Gevaarlijke aanvallen
40
47
Passes
370
581
Overtredingen
10
11
Buitenspel
4
0
Corners
4
2
Wissels
4
6
LIVE Valencia - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Wissel Valencia Wissel Roman Yaremchuk voor Sergi Canós Valencia
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Nico Williams Athletic Club
61' Doelpunt Valencia Doelpunt Hugo Duro met assist van José Gayà Valencia 1-0
61' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Ruiz de Galarreta voor Marcelo Gaete Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel Asier Villalibre voor Gorka Guruzeta Athletic Club
69' Wissel Valencia Wissel Thierry Correia voor Fran Pérez Valencia
69' Wissel Athletic Club Wissel Unai Gómez voor Beñat Prados Athletic Club
79' Wissel Athletic Club Wissel Malcom Ares voor Nico Williams Athletic Club
79' Wissel Athletic Club Wissel Raúl García voor Oihan Sancet Athletic Club
82' Wissel Valencia Wissel Jesús Vázquez voor Diego Lopez Noguerol Valencia
82' Wissel Valencia Wissel Javier Guerra voor Roman Yaremchuk Valencia
90' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Daniel Vivian Athletic Club
92' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Malcom Ares Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Athletic Club
Opstellingen Valencia - Athletic Club
De opstellingen van Valencia en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Athletic Club

Valencia en Athletic Club treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 29 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 12
Winst Athletic Club 11
Gelijkspel 14
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 9e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Athletic Club Opstelling Valencia Opstelling Athletic Club Live Valencia - Athletic Club Live Valencia - Athletic Club kijken Valencia - Athletic Club kijken Live Valencia - Athletic Club stream Valencia - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Athletic Club Uitslag Valencia - Athletic Club Statistieken Valencia - Athletic Club Primera División 2023/2024 Valencia - Athletic Club wedden Valencia - Athletic Club gokken Valencia - Athletic Club Unibet