Nabeschouwing Burton Albion - Rochdale (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Rochdale (1-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Inman, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Inman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Boyce. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Burton Albion kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Rochdale dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - Rochdale
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
69
61
Gevaarlijke aanvallen
46
42
Corners
6
1
Wissels
2
3
LIVE Burton Albion - Rochdale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Buxton Burton Albion
10' Doelpunt Rochdale Doelpunt B. Inman met assist van I. Henderson Rochdale 0-1
22' Doelpunt Rochdale Doelpunt B. Inman met assist van I. Henderson Rochdale 0-2
45' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor J. Buxton Burton Albion
60' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor B. Fox Burton Albion
64' Wissel Rochdale Wissel J. Thompson voor B. Inman Rochdale
71' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce Burton Albion 1-2
73' Wissel Rochdale Wissel R. Delaney voor C. Camps Rochdale
78' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor A. Wilbraham Rochdale
82' Wissel Burton Albion Wissel D. Templeton voor J. Allen Burton Albion
88' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Williams Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Rochdale
Opstellingen Burton Albion - Rochdale
De opstellingen van Burton Albion en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Burton Albion
# Speler Pos.
1 Stephen Bywater K
2 John Brayford V
14 Damien McCrory V
3 Jake Buxton V
5 Kyle John McFadzean V
6 Ben Turner V
4 Jamie Allen M
7 Scott Fraser M
27 Liam Boyce A
17 Marvin Sordell A
10 Lukas Akins A
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
20 Harry Campbell K
19 Reece Hutchinson V
11 David Templeton M
12 Ben Fox M
16 Marcus Harness M
9 Joe Sbarra A
Wissels Rochdale
# Speler Pos.
22 Brendan Moore K
5 Ryan Delaney V
3 Kgosietsile Ntlhe V
27 Andy Cannon M
15 Joe Thompson M
14 Oliver Rathbone M
9 Calvin Andrew A
Voorbeschouwing Burton Albion - Rochdale

Burton Albion en Rochdale treffen elkaar in de 1e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe League One seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Rochdale in de League One vond plaats op 30 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Burton Albion als Rochdale wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burton Albion 1
Winst Rochdale 1
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Burton Albion - Rochdale Opstelling Burton Albion Opstelling Rochdale Live Burton Albion - Rochdale Live Burton Albion - Rochdale kijken Burton Albion - Rochdale kijken Live Burton Albion - Rochdale stream Burton Albion - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Burton Albion - Rochdale Uitslag Burton Albion - Rochdale Statistieken Burton Albion - Rochdale League One 2018/2019 Burton Albion - Rochdale wedden Burton Albion - Rochdale gokken Burton Albion - Rochdale Unibet