Nabeschouwing Burton Albion - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 2-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Burton Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Boyce. Burton Albion vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Fraser op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Okenabirhie. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Shrewsbury Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Burton Albion dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Burton Albion - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce Burton Albion 1-0
52' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Grant Shrewsbury Town
57' Wissel Burton Albion Wissel J. Buxton voor K. McFadzean Burton Albion
63' Wissel Burton Albion Wissel B. Turner voor W. Miller Burton Albion
67' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
72' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Buxton Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel M. Harness voor J. Hesketh Burton Albion
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor J. Laurent Shrewsbury Town
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Gilliead voor G. Docherty Shrewsbury Town
81' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Fraser Burton Albion 2-0
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. John-Lewis voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
83' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor R. Hutchinson Burton Albion
95' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 2-1
95' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Boyce Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Shrewsbury Town
Opstellingen Burton Albion - Shrewsbury Town
De opstellingen van Burton Albion en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.