Nabeschouwing Burton Albion - Sunderland (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Burton Albion het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Sunderland (2-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Allen, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. McFadzean op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Sunderland de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Maguire. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sunderland kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Burton Albion dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Burton Albion - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Allen Burton Albion 1-0
29' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Matthews Sunderland
36' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. McFadzean Burton Albion 2-0
43' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor C. Wyke Sunderland
45' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
51' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor J. Sinclair Sunderland
54' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 2-1
75' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. McFadzean Burton Albion
80' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor M. Sordell Burton Albion
85' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor G. Loovens Sunderland
87' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor D. Templeton Burton Albion
93' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Sbarra Burton Albion
93' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor D. McCrory Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Sunderland
Opstellingen Burton Albion - Sunderland
De opstellingen van Burton Albion en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.