Nabeschouwing Fleetwood Town - Southend United (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Southend United (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Southend United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door H. Bunn, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Fleetwood Town dat via A. Nadesan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Peter Wright. S. Humphrys dacht na 69 minuten te scoren voor Southend United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Fleetwood Town via L. Hyam, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 84e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Fleetwood Town speler C. Evans.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Southend United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Southend United Doelpunt H. Bunn met assist van M. Kightly Southend United 0-1
38' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Souttar Fleetwood Town
46' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter R. Rydel Fleetwood Town
46' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Nadesan met assist van H. Biggins Fleetwood Town
55' Gele kaart Southend United Gele kaart voor W. Burns Southend United
59' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans A. Nadesan Fleetwood Town 1-1
69' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys met assist van H. Bunn Southend United
70' Wissel Southend United Wissel A. Eastham voor J. Sowerby Southend United
78' Penalty Fleetwood Town Penalty L. Hyam Fleetwood Town
80' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Hunter Fleetwood Town
80' Doelpunt Southend United Doelpunt L. Hyam Southend United 1-2
81' Wissel Southend United Wissel T. Dieng voor S. Mantom Southend United
84' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 2-2
89' Wissel Southend United Wissel E. Bwomono voor S. Hart Southend United
93' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. White Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Southend United
Opstellingen Fleetwood Town - Southend United
De opstellingen van Fleetwood Town en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.