Nabeschouwing Gillingham - Scunthorpe United (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 16 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Scunthorpe United (1-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Byrne, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Scunthorpe United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Byrne Gillingham 1-0
50' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor K. van Veen Scunthorpe United
63' Wissel Scunthorpe United Wissel O. Olomola voor K. van Veen Scunthorpe United
63' Wissel Gillingham Wissel D. Oldaker voor B. Bingham Gillingham
73' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Hammill voor G. Thomas Scunthorpe United
78' Wissel Gillingham Wissel C. Reilly voor Leonardo Lopes Gillingham
79' Wissel Scunthorpe United Wissel Y. Ben El-Mhanni voor T. Pearce Scunthorpe United
85' Wissel Gillingham Wissel E. List voor G. Burke Gillingham
92' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Reilly Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Scunthorpe United
Opstellingen Gillingham - Scunthorpe United
De opstellingen van Gillingham en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Scunthorpe United

Gillingham en Scunthorpe United treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Swabey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Scunthorpe United in de League One vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Scunthorpe United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gillingham. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gillingham 4
Winst Scunthorpe United 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 21e positie staat, terwijl we Scunthorpe United terugvinden op de 13e plaats.