Nabeschouwing Gillingham - Southend United (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Southend United (0-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Southend United is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door S. Cox, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Southend United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Cox op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Southend United.

LIVE Gillingham - Southend United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 0-1
53' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 0-2
59' Wissel Gillingham Wissel B. Stevenson voor A. Lacey Gillingham
59' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor C. Reilly Gillingham
68' Wissel Gillingham Wissel C. Wilkinson voor G. Zakuani Gillingham
80' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor T. Robinson Southend United
89' Wissel Southend United Wissel H. Lennon voor D. Yearwood Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Southend United
Opstellingen Gillingham - Southend United
De opstellingen van Gillingham en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Southend United

Gillingham en Southend United treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Southend United in de League One vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southend United. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Southend United wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 4
Winst Southend United 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 19e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 11e plaats.