Nabeschouwing Gillingham - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Gillingham en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Adam El-Abd, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Tyson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Eaves.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Parker de 2-2 maakte voor Gillingham. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gillingham - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Adam El-Abd Wycombe Wanderers 0-1
18' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt N. Tyson Wycombe Wanderers 0-2
46' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor D. Oldaker Gillingham
48' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Garmston Gillingham
50' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Fuller Gillingham
56' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 1-2
76' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Parker Gillingham 2-2
77' Wissel Wycombe Wanderers Wissel R Williams voor N. Tyson Wycombe Wanderers
86' Wissel Gillingham Wissel B. Hanlan voor E. List Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Wycombe Wanderers
Opstellingen Gillingham - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Gillingham en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Wycombe Wanderers

Gillingham en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 10 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gillingham favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gillingham 1
Winst Wycombe Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 16e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 9e plaats.