Nabeschouwing Oxford United - Accrington Stanley (2-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Accrington Stanley (2-3)

Het League One duel tussen Oxford United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-3 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door G. Whyte, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Sykes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette M. Browne zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Kee de 2-2 maakte voor Accrington Stanley. In de 79e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Accrington Stanley speler B. Kee.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Geoff Eltringham en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Oxford United - Accrington Stanley 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Brown Accrington Stanley
27' Doelpunt Oxford United Doelpunt G. Whyte Oxford United 1-0
34' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
36' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Clark Accrington Stanley
42' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt R. Sykes Accrington Stanley 1-1
53' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor S. Brown Accrington Stanley
57' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Anderton voor B. Richards-Everton Accrington Stanley
57' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Browne Oxford United 2-1
60' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
62' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt B. Kee Accrington Stanley 2-2
65' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Browne Oxford United
76' Wissel Oxford United Wissel S. Smith voor J. Henry Oxford United
79' Penalty Accrington Stanley Penalty B. Kee Accrington Stanley 2-3
84' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Norman Oxford United
87' Wissel Oxford United Wissel J. Mackie voor C. Brannagan Oxford United
92' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
94' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Accrington Stanley
Opstellingen Oxford United - Accrington Stanley
De opstellingen van Oxford United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.