Nabeschouwing Oxford United - Bradford City (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Bradford City (1-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 1-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door J. Mackie, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Oxford United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Haines, waardoor Oxford United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Oxford United - Bradford City
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
23
3
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
51
40
Gevaarlijke aanvallen
40
21
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE Oxford United - Bradford City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor David Ball Bradford City
56' Wissel Bradford City Wissel G. Miller voor David Ball Bradford City
63' Wissel Oxford United Wissel M. Browne voor J. Graham Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel J. Mackie voor J. Henry Oxford United
77' Wissel Bradford City Wissel L. OBrien voor B. Clarke Bradford City
82' Wissel Bradford City Wissel J. Payne voor J. Butterfield Bradford City
84' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor H. Akpan Bradford City
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mackie Oxford United
91' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Kashi Oxford United
94' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Mackie Oxford United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Bradford City
Opstellingen Oxford United - Bradford City
De opstellingen van Oxford United en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Oxford United
# Speler Pos.
1 Simon Eastwood K
23 Sam Long V
4 Robert Dickie V
5 Curtis Nelson V
14 Josh Ruffles M
8 Cameron Brannagan M
18 Jordan Graham M
40 Ahmed Kashi M
17 James Henry M
9 Jerome Sinclair A
16 Gavin Whyte A
Wissels Oxford United
# Speler Pos.
27 Jack Stevens K
15 John Mousinho V
3 Luke Garbutt V
6 James Hanson V
10 Marcus Browne M
24 Mark Sykes M
19 Jamie Mackie A
Wissels Bradford City
# Speler Pos.
13 Ben Wilson K
35 Reece Staunton V
10 Jack Payne M
20 Omari Patrick M
39 Lewis O'Brien M
44 Josh Wright M
12 George Miller A
Voorbeschouwing Oxford United - Bradford City

Oxford United en Bradford City treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Bradford City in de League One vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bradford City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Bradford City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Oxford United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Oxford United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Oxford United 1
Winst Bradford City 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 21e positie staat, terwijl we Bradford City terugvinden op de 23e plaats.

Tags
Oxford United - Bradford City Opstelling Oxford United Opstelling Bradford City Live Oxford United - Bradford City Live Oxford United - Bradford City kijken Oxford United - Bradford City kijken Live Oxford United - Bradford City stream Oxford United - Bradford City Fox Sports Nabeschouwing Oxford United - Bradford City Uitslag Oxford United - Bradford City Statistieken Oxford United - Bradford City League One 2018/2019 Oxford United - Bradford City wedden Oxford United - Bradford City gokken Oxford United - Bradford City Unibet