Nabeschouwing Peterborough United - Portsmouth (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Portsmouth (1-2)

Het League One duel tussen Peterborough United en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Roger East geëindigd in een 1-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door O. Hawkins, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lowe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist Peterborough United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Godden. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Peterborough United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roger East, waardoor Portsmouth dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Portsmouth 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor N. Thompson Portsmouth
58' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Cummings Peterborough United
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Hawkins Portsmouth 0-1
66' Wissel Peterborough United Wissel J. Walker voor M. OHara Peterborough United
71' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor O. Hawkins Portsmouth
72' Wissel Peterborough United Wissel M. Maddison voor J. Ward Peterborough United
75' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe Portsmouth 0-2
78' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
79' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Portsmouth
81' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Portsmouth
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
94' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Portsmouth
Opstellingen Peterborough United - Portsmouth
De opstellingen van Peterborough United en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.