Nabeschouwing Portsmouth - Fleetwood Town (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Fleetwood Town (1-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door O. Hawkins, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut kreeg N. Sheron van Fleetwood Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fleetwood Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Portsmouth de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Portsmouth - Fleetwood Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
50' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Hawkins Portsmouth 1-0
64' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
66' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Naylor Portsmouth
67' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor J. Holt Fleetwood Town
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor N. Sheron Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor R. Wallace Fleetwood Town
84' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor N. Sheron Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Fleetwood Town
Opstellingen Portsmouth - Fleetwood Town
De opstellingen van Portsmouth en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Portsmouth - Fleetwood Town

Portsmouth en Fleetwood Town treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Swabey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 20 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 2
Winst Fleetwood Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 1e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 8e plaats.