Nabeschouwing Portsmouth - Shrewsbury Town (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 8 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Shrewsbury Town (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Portsmouth en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door G. Docherty, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Pitman in de 88e minuut zorgde er even later voor dat Portsmouth weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portsmouth - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Portsmouth Wissel B. Close voor B. Thompson Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel D. Wheeler voor A. Green Portsmouth
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor L. John-Lewis Shrewsbury Town
67' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Docherty voor J. Laurent Shrewsbury Town
74' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt G. Docherty Shrewsbury Town 0-1
88' Penalty Portsmouth Penalty B. Pitman Portsmouth 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Shrewsbury Town
Opstellingen Portsmouth - Shrewsbury Town
De opstellingen van Portsmouth en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Portsmouth - Shrewsbury Town

Portsmouth en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portsmouth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 1
Winst Shrewsbury Town 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 2e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 23e plaats.