Nabeschouwing Portsmouth - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Portsmouth en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door B. Morris, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Evans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette B. Pitman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

J. Jacobson zette Wycombe Wanderers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Craig Hicks toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Portsmouth - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Morris Wycombe Wanderers 0-1
36' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
40' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sido Jombarti Wycombe Wanderers
42' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
46' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor S. Kashket Wycombe Wanderers
47' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Lowe Portsmouth
57' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Evans Portsmouth 1-1
62' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor N. Thompson Portsmouth
62' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor S. Kashket Wycombe Wanderers
69' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
69' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Burgess Portsmouth
80' Wissel Portsmouth Wissel J. Mason voor G. Evans Portsmouth
86' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Pitman Portsmouth 2-1
89' Penalty Wycombe Wanderers Penalty J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-2
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Wycombe Wanderers
Opstellingen Portsmouth - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Portsmouth en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.