Nabeschouwing Scunthorpe United - Coventry City (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 5 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Coventry City (2-1)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Eddie Ilderton geëindigd in een 2-1 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door J. Perch, waarmee Scunthorpe United met 1-0 de leiding nam. Scunthorpe United vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sutton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Coventry City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Chaplin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Coventry City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eddie Ilderton, waardoor Scunthorpe United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Scunthorpe United - Coventry City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Coventry City Wissel J. Clarke-Harris voor J. Hiwula-Mayifuila Coventry City
67' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt J. Perch Scunthorpe United 1-0
74' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt L. Sutton Scunthorpe United 2-0
77' Wissel Coventry City Wissel R. Allassani voor M. Doyle Coventry City
77' Wissel Coventry City Wissel S. McCallum voor B. Mason Coventry City
78' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. Chaplin Coventry City 2-1
79' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Lewis voor L. Novak Scunthorpe United
81' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor L. Sutton Scunthorpe United
82' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor T. Bayliss Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Coventry City
Opstellingen Scunthorpe United - Coventry City
De opstellingen van Scunthorpe United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Scunthorpe United - Coventry City

Scunthorpe United en Coventry City treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eddie Ilderton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Scunthorpe United en Coventry City in de League One vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Scunthorpe United favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Coventry City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Scunthorpe United 7
Winst Coventry City 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Scunthorpe United op een 21e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 8e plaats.