Nabeschouwing Scunthorpe United - Fleetwood Town (0-5) || League One 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het woensdag 22 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Fleetwood Town (0-5)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 0-5 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Evans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee W. Burns zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fleetwood Town geen gas terug, waardoor in de 29e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van W. Burns. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Fleetwood Town. Deze werd gescoord door A. Hunter in de 56e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Boyeson en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Scunthorpe United - Fleetwood Town 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Morris Scunthorpe United
16' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 0-1
18' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 0-2
21' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns Fleetwood Town 0-3
29' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns Fleetwood Town 0-4
56' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 0-5
58' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Perch Scunthorpe United
60' Wissel Scunthorpe United Wissel R. Colclough voor G. Thomas Scunthorpe United
62' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Grant voor C. Evans Fleetwood Town
69' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Novak voor S. Humphrys Scunthorpe United
70' Wissel Fleetwood Town Wissel C. McAleny voor A. Hunter Fleetwood Town
78' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Long voor P. Madden Fleetwood Town
84' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Husband Fleetwood Town
85' Wissel Scunthorpe United Wissel J. Horsfield voor J. Perch Scunthorpe United
89' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Burgess Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Fleetwood Town
Opstellingen Scunthorpe United - Fleetwood Town
De opstellingen van Scunthorpe United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.