Nabeschouwing Scunthorpe United - Plymouth Argyle (1-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Plymouth Argyle (1-4)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-4 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Canavan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Scunthorpe United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Novak.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat J. Grant de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist A. Sarcevic namens Plymouth Argyle de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Scunthorpe United - Plymouth Argyle 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 0-1
17' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. McArdle Scunthorpe United
41' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. Colclough Scunthorpe United
46' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Canavan Plymouth Argyle 0-2
46' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Novak voor S. Humphrys Scunthorpe United
49' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt L. Novak Scunthorpe United 1-2
56' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor G. Thomas Scunthorpe United
57' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Grant Plymouth Argyle 1-3
60' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Ness Plymouth Argyle
78' Wissel Scunthorpe United Wissel K. Wootton voor I. Ugbo Scunthorpe United
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. OKeefe voor D. Fox Plymouth Argyle
94' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Sarcevic Plymouth Argyle 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Plymouth Argyle
Opstellingen Scunthorpe United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Scunthorpe United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.