Nabeschouwing Southend United - Accrington Stanley (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Accrington Stanley (3-0)

Het League One duel tussen Southend United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 3-0 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Mantom, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. Southend United vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Cox op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Southend United, waarmee T. Robinson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor Southend United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southend United - Accrington Stanley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Mantom Southend United 1-0
23' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 2-0
51' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Ihiekwe Accrington Stanley
63' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Finley Accrington Stanley
65' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Hall voor O. Zanzala Accrington Stanley
69' Wissel Southend United Wissel D. Yearwood voor S. McLaughlin Southend United
72' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Robinson Southend United 3-0
74' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Sykes voor M. Hughes Accrington Stanley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Brown voor S. Finley Accrington Stanley
80' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor S. Cox Southend United
92' Wissel Southend United Wissel I. Hutchinson voor T. Robinson Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Accrington Stanley
Opstellingen Southend United - Accrington Stanley
De opstellingen van Southend United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.